З Кропивницького видворять нелегала з Азербайджану

Перегляди: 1381

У Кропивницькому міграційники затримали 56-річного громадянина Азербайджанської Республіки, який не хотів добровільно покидати Україну.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Іноземець прибув до Кропивницького в особистих справах у січні 2022 року. До цього чоловік вже притягувався до відповідальності за порушення міграційного законодавства.

У березні 2023 року щодо нього міграційники прийняли рішення примусово повернути його до країни походження. Він повинен був самостійно виїхати упродовж місяця з України, але рішення Міграційної служби проігнорував.

Наразі його помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Там він очікуватиме на примусове видворення з України.

Як зазначає Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини, з початку 2024 року це четвертий іноземець, стосовно якого працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС прийняли рішення про примусове видворення та перебування в пункті тимчасового перебування іноземців.

Як повідомляло CBN, міграційники Кіровоградщини затримали 42-річного громадянина Азербайджанської Республіки, який відбував покарання у колонії за розбій.