У Кропивницькому на посаду очільника театру ляльок переобрали чинного директора

Перегляди: 1347

Сьогодні у Кіровоградській обласній раді провели конкурс на посаду директора Кіровоградського академічного обласного театру ляльок.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заявку на участь у ньому подали два кандидати – чинний керівник зазначеного комунального закладу, заслужений працівник культури України Григорій Педько та заступниця директора театру Наталія Харковенко.

З перевагою в один голос – п’ять проти чотирьох «за» – переміг чинний директор театру ляльок, Григорій Педько. Він очолює цей комунальний заклад Кіровоградської обласної ради з 1999 року. Відповідно до законодавства України, з Григорієм Педьком укладуть контакт терміном на 5 років.

Конкурсна комісія складалась з 9 осіб: Микола Барабуля («Сучасний театр сатири»), Євгенія Малявкіна (Кіровоградська обласна організація профспілки працівників культури України) та Наталя Токарєва («Кропивницька мистецька майстерня»), Лариса Голіусова - директорка Кропивницького музичного фахового коледжу, Таїса Манжула - директорка Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей імені Шевченка, Лариса Савенко - директорка Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка, Уляна Соколенко - директорка департаменту культури і туризму Кіровоградської ОДА, Надія Лісняк голова Кіровоградської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури та Валерій М'ятович - письменник, заслужений журналіст України.