Троє воїнів з Кіровоградщини загинули на війні з росією

Перегляди: 3029

У війні з росією загинули Богдан Миненок зі Світловодської громади, Сергій Дворніченко з Долинської громади та Мурад Бабаєв з Мар'янівської громади.

Про загибель 25-річного Богдана Миненока повідомила Світловодська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Богдан народився 16 серпня 1998 року в місті Світловодськ. У 2015 році закінчив школу №2, після чого вступив до Полтавського університету економіки і права. Там він добув вищу освіту за спеціальністю «фінанси і кредит», а згодом поїхав працювати за кордон.

Повернувшись додому, 27-го липня 2022 року Богдан приєднався до лав ЗСУ за контрактом, в серпні цього ж року поїхав з побратимами на навчання з військової підготовки до Британії, де отримав відзнаку найкращого курсанта.

Богдан проходив службу в інженерно-саперному відділенні військової частини. Півтора року працював на протитанкових ракетних комплексах «Стугна-П». Згодом воював завдяки ударним дронам DJI Mavic – 3. Також передавав свої вміння побратимам.

Військовий загинув 17 січня 2024 року внаслідок поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. У нього залишились мати, батько, сестра та брат.

Богдана проведуть в останню путь завтра, 31 січня. Церемонія прощання розпочнеться об 11:00 на подвір'ї будинку військового за адресою: вул. Бойка 27.

[caption id="attachment_177456" align="aligncenter" width="174"] Богдан Миненок[/caption]

Долинська громада повідомила у Facebook про загибель Сергія Дворніченка.

Воїн загинув 24 січня 2024 року при виконанні службових обов’язків.

Попрощаються з Сергієм завтра, 31 січня, в Долинській об 11:00 за адресою: вул. Нова, 64.

[caption id="attachment_177455" align="alignnone" width="640"] Сергій Дворніченко[/caption]

Мар'янівська громада повідомила у Facebook про загибель жителя села Велика Виска - Мурада Бабаєва, 2001 року народження.

Військовий загинув 28 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області.

Про час та місце поховання повідомлять додатково.

[caption id="attachment_177454" align="alignnone" width="640"] Мурад Бабаєв[/caption]