Шестеро військових з Кіровоградщини повернулись в Україну з російського полону

Перегляди: 1395

Учора, 31 січня, під час обміну полоненими в Україну повернулись шість військових з Кіровоградщини: Юрій Шишацький зі Злинської громади, Олексій Авер'янов зі Смолінської громади, Микола Бережний з Соколівської громади, Володимир Мірошниченко з Гайворонської громади, Євген Холодний та Єгор Володін з Аджамської громади.

Про повернення Юрія Шишацького повідомила Ольга Голованова у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юрій родом зі Злиньскої громади Новоукраїнського району. Потратив у полон 17 травня 2022 року.

[caption id="attachment_177551" align="alignnone" width="640"] Фото: Ольга Голованова у Facebook[/caption]

Соколівська сільська рада повідомила у Facebook про повернення Миколи Бережного.

Микола проживав у селі Карлівка. Як зазначається у дописі, останній раз телефонував родині 5 березня 2022 року.

[caption id="attachment_177552" align="alignnone" width="630"] Фото: Соколівська сільська рада[/caption]

Як повідомляло CBN, з російського полону повернувся Володимир Мірошниченко, 2000 року народження. Він потрапив у полон в Скадовську Херсонської області. Там він перебував 1 рік та 10 місяців.

[caption id="attachment_177547" align="alignnone" width="640"] Володимир Мірошниченко. Фото: Гайворонська міська рада[/caption]

У Facebook-групі «Аджамка патріотична» повідомили про повернення Євгена Холодного та Єгора Володіна з Аджамської громади.

Євген Холодний обороняв Маріуполь у складі 56 бригади, потрапив у полон в квітні 2022 року.

Нацгвардієць Єгор Володін також обороняв Маріуполь, потрапив у полон 18 травня 2022 року під час виходу з бункера Азовсталі.

Також в Україну повернувся Олексій Авер’янов зі Смолінської громади.

Як повідомляло CBN в Telegram, в результаті обміну полоненими повернулись 207 військовополонених, серед яких оборонці Маріуполя, військові, які були на «Азовсталі», острові Зміїний, Донецькому, Запорізькому, Харківському, Луганському, Херсонському та Сумському напрямках.