У Кропивницькому попрощались із загиблим під Авдіївкою спецпризначенцем (фото)

Перегляди: 2564

Сьогодні кропивничани попрощались зі спецпризначенцем, який загинув на війні з росією - старшим солдатом Віталієм Харченком.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Віталій Харченко народився 14 серпня 1995 року у Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу № 32. Навчався в Кіровоградському кооперативному фаховому коледжі економіки і права імені Сая.

У 2017 році Віталій Харченко став на захист батьківщини, приєднався до лав Збройних Сил України. Службу проходив в групі спеціального призначення загону спеціальних операцій 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. Мав позивний «Туча».

Був на найгарячіших напрямках фронту: у Сумській, Харківській, Запорізькій областях, брав участь у визволенні міста Ізюм. Відзначений відомчими нагородами.

Старший оператор групи спеціального призначення, старший солдат Віталій Харченко загинув 23 січня 2024 року поблизу населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області під час виконання бойових завдань.

Він назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, друзів справжнім воїном, відкритою, цілеспрямованою, доброю і щирою людиною, надійним другом і бойовим побратимом. Без рідної людини залишились батьки, дружина, сестра.