У Приютівській громаді нагороди двох загиблих воїнів отримали їхні родини (фото)

Перегляди: 770

У Приютівській громаді родинам загиблих Андрія Ускова та Іллі Сичова вручили їхні нагороди.

Про це повідомляє Приютівська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Комбатанський хрест» нагородили військовослужбовця Андрія Ускова. Воїн загинув на території Донецької області 18 липня 2023 року під час виконання бойового завдання. Він разом з побратимами потрапив під мінометний обстріл. Його нагороду отримала мама – Наталія Ускова.

Відзнакою Президента України «За оборону України» нагородили Іллю Сичова. Воїн отримав поранення 4 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області, внаслідок якого загинув на наступний день. Відзнаку Іллі отримала його дружина – Яна Сичова.

Нагрудним знаком «Комбатанський хрест» нагороджуються військовослужбовці ЗСУ, які мають статус учасника бойових дій, при звільненні з військової служби в запас за станом здоров’я. У разі посмертного нагородження нагрудний знак вручається сім’ї військового на знак вдячності й пам’яті, а також для подальшого зберігання в родині.

Відзнаку «За оборону України» отримують військовослужбовці, які брали участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та активно сприяли виконанню таких заходів.

Як повідомляло CBN, в Олександрії нагороди п'ятьох загиблих військових отримали їхні родини.

[caption id="attachment_177615" align="alignnone" width="640"] Фото: Приютівська громада[/caption]