У Світловодську попрощались із загиблим воїном (фото)

Перегляди: 2501

Учора, 31 січня, Світловодська громада провела в останню путь 25-річного Богдана Миненока, який загинув на війні з росією.

Про це повідомляє Світловодська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Богдан народився 16 серпня 1998 року в місті Світловодськ. У 2015 році закінчив школу №2, після чого вступив до Полтавського університету економіки і права. Там він добув вищу освіту за спеціальністю «фінанси і кредит», а згодом поїхав працювати за кордон.

Повернувшись додому, 27-го липня 2022 року Богдан приєднався до лав ЗСУ за контрактом, в серпні цього ж року поїхав з побратимами на навчання з військової підготовки до Британії, де отримав відзнаку найкращого курсанта.

Богдан проходив службу в інженерно-саперному відділенні військової частини. Півтора року працював на протитанкових ракетних комплексах «Стугна-П». Згодом воював завдяки ударним дронам DJI Mavic – 3. Також передавав свої вміння побратимам.

Як повідомляло CBN, військовий загинув 17 січня 2024 року внаслідок поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. У нього залишились мати, батько, сестра та брат.

[caption id="attachment_177537" align="alignnone" width="636"] Фото: Світловодська громада[/caption]