В Олександрії нагороди загиблих воїнів вручили їхнім родинам (фото)

Перегляди: 689

В Олександрії родинам загиблих Назара Кам'янецького, Олександра Красюка, Володимира Комишана, Дмитра Карякіна та Антона Кудима вручили їхні нагороди.

Про це повідомляє Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Указом Президента України медаллю «За військову службу Україні» нагородили Олександра Красюка.

Назара Кам'янецького нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Володимира Комишана нагородили медаллю «Захиснику вітчизни».

Антона Кудима та Дмитра Карякіна нагородили почесними нагрудними знаками Головнокомандувача Збройних Сил України «Комбатанський хрест».

Медаль «За військову службу Україні» отримують за особисту мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державних інтересів України. Також за зразкове виконання військового обов'язку, виконання спеціальних завдань щодо забезпечення державної безпеки України та заслуги в охороні державного кордону.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджують за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового, службового або громадянського обов’язків в умовах, пов’язаних з ризиком для життя.

Медаль «Захиснику вітчизни» вручається ветеранам війни, членам сімей загиблих або померлих захисників України та ветеранам, а також іншим громадян України за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України.

Нагрудним знаком «Комбатанський хрест» нагороджуються військовослужбовці ЗСУ, які мають статус учасника бойових дій, при звільненні з військової служби в запас за станом здоров'я. У разі посмертного нагородження нагрудний знак вручається сім’ї військового на знак вдячності й пам’яті, а також для подальшого зберігання в родині.

[caption id="attachment_177593" align="alignnone" width="640"] Фото: Олександрійська міська рада[/caption]