Гайворонська громада попрощалась із загиблим воїном (фото)

Перегляди: 1512

Учора, 1 лютого, Гайворонська громада в селі Долинівка провела в останню путь Олександра Кирилюка, який загинув на війні з росією.

Про це повідомляє Гайворонська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр народився 1 листопада 1967 року в селі Долинівка. Після навчання в Долинівській середній школі вступив до Гайворонського професійно-технічного училища, де отримав фах тракториста.

В період 1986-1988 років Олександр проходив строкову службу, після закінчення якої влаштувався працювати на заводі «Актан».

З 1992 року він працював у колгоспі імені Шевченка, спочатку трактористом, а згодом – слюсарем.

У 2015-2016 роках він брав участь в АТО. З початку повномасштабного вторгнення захищав Україну в Луганській та Донецькій областях, зокрема в районі Авдіївки.

Мав відзнаки: «Захисник Батьківщини», «Ветеран війни», «Учасник АТО», «За участь в Антитерористичній операції», а також відзнаку Президента від 5 серпня 2022 року «За оборону України».

Як повідомляло CBN, Олександр загинув 21 січня 2024 року під час обстрілу біля населеного пункту Орлівка Донецької області.

[caption id="attachment_177642" align="alignnone" width="640"] Фото: Гайворонська міська рада[/caption]