Кропивницька зооволонтерка евакуювала майже 20 тварин з Донеччини (фото)

Перегляди: 553

Кропивницька зооволонтерка Катерина Дорош евакуювала 17 тварин з міста Курахове Донецької області.

Про це повідомляє Катерина Дорош у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До цього ми забирали тварин з покинутих будинків і дворів, а в цей раз евакуювали притулок. Так, тварин там небагато, так як всіх, що потрапляли з Мар'їнки, Красногорівки і інших сірих зон, курахівські дівчата - волонтери приймали у себе в притулку, а потім шукали, куди їх відправити. Але своїх підопічних не віддавали», - зазначила Катерина Дорош у дописі.

У зв'язку з тим, що Курахове дедалі частіше почало потерпати від обстрілів, зооволонтерка вирішила допомогти місцевому притулку.

Катерина зазначає, що окрім тварин з притулку, евакуювали ще й собаку, чотирьох цуценят та двох кошенят.

Як повідомляло CBN, кропивницька зооволонтерка Катерина Дорош врятувала двох овець від забою та передала у притулок на Дніпропетровщину.

Катерина Дорош - керівниця організації із захисту тварин «Бім». Окрім волонтерської діяльності у Кропивницькому, Катерина також їздить у прифронтові «сірі зони», аби евакуювати покинутих тварин.

[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" ids="177732,177733,177734,177735,177736,177737,177738,177740"]