У Мар'янівській громаді попрощались з двома загиблими воїнами (фото)

Перегляди: 1094

Сьогодні, 2 лютого, в Мар'янівській громаді провели в останню путь Олега Луньова та Мурада Бабаєва, які загинули на війні з росією.

Про це повідомляє Мар'янівська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олег Луньов навчався в Мар’янівській загальноосвітній школі I-III ступенів. Згодом вступив до Професійно-технічного училища № 8 міста Кропивницький. Працював на приватному підприємстві «Славутич».

У березні 2022 року Олега призвали до лав Збройних сил України. Як повідомляло CBN, воїн загинув 26 січня під час виконання бойового завдання. Поранення, не сумісні з життям, отримав на Донецькому напрямку.

Мурад Бабаєв навчався у Великовисківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У 2022 році закінчив навчання за спеціальністю «Право» в Центральноукраїнському інституті розвитку людини міста Кропивницький.

У травні 2023 року вступив до Збройних сил України. Як повідомляло CBN, військовий загинув 28 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області.

[caption id="attachment_177715" align="alignnone" width="640"] Фото: Мар'янівська громада[/caption]