Співачка з Кіровоградщини виступить у складі дуету на Євробаченні-2024

Перегляди: 1767

Співачки alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria здобули найбільшу кількість балів від журі та глядачів під час голосування на нацвідборі до Євробачення-2024.

Про це стало відомо під час відеотрансляції конкурсу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учора, 4 лютого, оголосили переможців Національного відбору на Євробачення-2024. Переміг дует alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria.

Вони представлять Україну в першому півфіналі конкурсу Євробачення-2024, який відбудеться 7 травня 2024 року у Мальме, Швеції.

Своїм виступом alyona alyona та Jerry Heil змогли заробити 10 балів від членів журі та отримати найвищу оцінку, 11 балів, від глядачів, що у сумі дало 21 бал.

Дует складається з української 28-річної співачки Jerry Heil, яка вже двічі брала участь у нацвідборі до Євробачення та 32-річної реперки alyona alyona, яка дебютувала на цьогорічному відборі.

Альона Савраненко, більш відома як alyona alyona — українська реперка, авторка пісень та інфлюєнсерка, власниця лейблу звукозапису Enko. Виконує пісні українською мовою на актуальні суспільні теми у співпраці з провідними українськими зірками. Народилася на Кіровоградщині у селищі Капітанівка у 1991 році.

Jerry Heil (Яна Шемаєва)— українська співачка та авторка пісень. Стала відомою як відеоблогерка та кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових та українських виконавців. Народилася у 1995  році у Василькові на Київщині.