В Новгородківській громаді вакцинуватимуть від сказу домашніх тварин

Перегляди: 463

З 5 по 21 лютого 2024 року в населених пунктах Новгородка, Куцівка, Просторе та Ручайки планується проведення щеплень собак та котів (за бажанням власників тварин та щеплення великої та дрібної рогатої худоби) проти сказу.

Про це повідомила Новгородківська територіальна громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 5 по 21 лютого 2024 року під час подвірного обходу лікарями Новгородківського відділу Кропивницької районної державної лікарні ветеринарної медицини планується проведення щеплень собак та котів (за бажанням власників тварин - щеплення великої та дрібної рогатої худоби) проти сказу.

Місцева влада попросила жителів вказаних населених пунктів в ці дні тримати своїх тварин на прив’язі чи зачинити в приміщені для стовідсоткового охоплення їх щепленням.

При відсутності громадян вдома під час проведення щеплень є можливість викликати лікаря чи самому привезти тварин в робочий час з 8:00 до 17:00 год до ветеринарної лікарні, яка розташована за адресою: смт Новгородка вул. Маяковського № 30, зателефонувавши до ветеринарного лікаря за номером 0665069957 (Євген Володимирович).

Згідно тарифів на послуги: одне профілактичне щеплення тварин коштує 13 грн. При виклику лікаря особисто до домогосподарства: за виклик лікаря – 75,50 грн + профілактичне щеплення 13 грн, загалом – 88,50 грн.