Кропивницька легкоатлетка здобула два «срібла» на чемпіонаті України

Перегляди: 575

Кропивничанка Анна Карандукова завоювала дві срібні нагороди на всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики.

Про це повідомила Федерація легкої атлетики Кіровоградської області у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Медалі чемпіонату України з легкої атлетики у приміщені серед дорослих та молоді отримали легкоатлети Кіровоградщини. Вихованка тренерського тандему Олександра і Олени Тесленків Анна Карандукова стала срібною призеркою двічі на дистанції 60 метрів – серед дорослих та серед молоді з результатом 7,57 секунд.

Також вихованець Наталії Абраменко Ілля Попов на дистанції 60 метрів з результатом 6,82 с став шостим серед дорослих. Та другим – серед молоді.

Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та командний чемпіонат України з багатоборства серед дорослих, молоді та юніорів у приміщенні проходили у Києві, повідомили у Федерації легкої атлетики України.

Участь у змаганнях взяли 410 атлетів із 23-х регіонів, у тому числі 4 заслужені майстри спорту України, 27 майстрів спорту України міжнародного класу та 83 майстри спорту Україну.

Як повідомляло CBN, легкоатлет з Кропивницького, Олег Дорощук очолив світовий топлист результатів сезону. Олег – кращий на зимовому чемпіонаті України з легкої атлетики. У стрибках у висоту він показав результат 2,29 метри.