У Кропивницькому через аварію на тепломережі залишились без опалення 74 будинки

Перегляди: 1061

Ремонтні бригади КП «Теплоенергетик» ліквідують аварійну ситуацію на магістральному теплопроводі: тимчасово без тепла 74 житлових будинки.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як поінформував очільник КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник, не витримала труба магістрального трубопроводу на виході із ТЕЦ між вулицями Енергетиків та Київською.

Станом на сьогодні без тепла залишаються 74 житлових будинки, два дитячих садочки і одна школа. Наразі тривають ремонтні роботи.

Також повідомляється, що заступник міського голови Олександр Мосін доручив адміністрації КП «Теплоенергетик» та головному управлінню ЖКГ продовжити роботи з модернізації системи теплопостачання міста: виготовлення проєктної документації за розробленою схемою подачі централізованого тепла.

В рамках реалізації модернізаційних робіт вже розпочалася реконструкція теплового пункту котельні по вулиці Героїв рятувальників, 5.

На цьому тижні також триватимуть пусконалагоджувальні роботи модульної котельні в обласній лікарні, а на стадії готовності перебуває котельня на вулиці Любомира Гузара.