У Кропивницькому попрощались із трьома загиблими військовими (фото)

Перегляди: 1420

Сьогодні, 6 лютого, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища містяни попрощались з матросом Сергієм Івлєвим, старшим солдатом Олексієм Сухотіним, рядовим Андрієм Медведенком.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Івлєв народився 15 серпня 1978 року у місті Знам'янка. Згодом разом з родиною переїхав у Кропивницький. Навчався у загальноосвітній школі № 6.

У 1993 році після закінчення школи почав працювати у сфері торгівлі, а згодом у будівничій.

У серпні 2023 року Сергій приєднався до лав Збройних Сил України. Служив сапером інженерно-саперного відділення батальйону морської піхоти.

Матрос загинув 28 січня 2024 року поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області під час виконання бойових завдань. У нього залишились мама, брат, дружина та двоє синів.

Олексій Сухотін народився 19 травня 1978 року в Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі №19, згодом пройшов військову строкову службу. Працював у будівельній сфері.

На початку повномасштабного вторгнення добровольцем приєднався до лав ЗСУ. Служив логістом, потім штурмовиком. З серпня 2023 року служив на посаді обслуги 1-го гранатометного відділення.

Старший солдат загинув 28 січня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. У нього залишились дружина та двоє доньок.

Андрій Медведенко народився 17 жовтня 1985 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №13, згодом вступив у Кіровоградський кооперативний фаховий коледж економіки і права імені Миколи Сая. Тривалий час працював у кондитерській компанії «Конті».

У жовтні 2023 року Андрія призвали до лав ЗСУ. Служив на посаді стрільця-снайпера.

Рядовий загинув 7 січня 2024 року поблизу населеного пункту Синьківка Купʼянського району Харківської області. У нього залишились дружина, мама, батько та сестра.

[caption id="attachment_177973" align="aligncenter" width="600"] Фото: Суспільне. Кропивницький[/caption]