Зеленський доручив голові уряду провести окрему нараду щодо Кіровоградської області

Перегляди: 14312

За підсумками візиту на Кіровоградщину президент України Володимир Зеленський доручив главі уряду України провести окрему нараду саме щодо Кіровоградської області – щодо всіх питань.

Про це повідомив Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, опублікованому у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кропивницький – провів безпекову нараду щодо ситуації в області, і зміст наради був такий, що зачіпає ситуацію і в інших областях та в критичних галузях нашої економіки. Доручив главі уряду України провести окрему нараду саме щодо Кіровоградської області – щодо всіх питань. Це й забезпечення якісного та стабільного водопостачання, роботи шахт урановидобувних, захисту працівників. Доповідь – за тиждень», - йдеться у відеозверненні.

Президент також висловив вдячність усім у Кропивницькому та області, хто забезпечує допомогу в будівництві фортифікацій у прифронтових областях, зокрема Запоріжжі.

Як повідомляло CBN, Володимир Зеленський відвідав Кропивницький, провів нараду щодо захисту критичної інфраструктури та допомоги ВПО регіону.