На Кіровоградщині 28 шкіл перевели на дистанційний формат навчання

Перегляди: 1886

Станом на сьогодні, 7 лютого, на Кіровоградщині 61 школу перевели на дистанційний формат навчання, зокрема 28 - через зростання захворюваності серед дітей на ГРВІ.

Про це під час брифінгу в Кіровоградській ОВА повідомила начальниця обласного департаменту освіти та науки Ельза Лещенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Станом на сьогодні вже на дистанційному навчанні перебувають 61 школа, що складає 14% від загальної кількості. Це 10 тис. 32 учні загальноосвітніх шкіл на дистанційній формі навчання через підвищення рівня захворюваності та довгу повітряну тривогу», - поінформувала Ельза Лещенко.

Ельза Лещенко зазначила, з 61 шкіл 28 перешли на дистанційну форму навчання через зростання захворюваності на ГРВІ та грип серед учнів, решта - через довгу повітряну тривогу вранці 7 лютого.

Також посадовиця додала, що завтра ситуація може змінитись у зв'язку з новими обставинами.

Як повідомляло CBN, внаслідок зростання захворюваності серед дітей на ГРВІ, 26 шкіл перевели на дистанційний або змішаний формат навчання.