Ексочільник Театру корифеїв не погоджується з рішенням суду щодо конкурсу на заміщення посади керівника закладу

Перегляди: 839

В'ячеслав Вандрашек, який обіймав посаду директора-художнього керівника обласного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького, не погоджується з рішенням суду щодо скасування розпорядження голови Кіровоградської облради про проведення та визначення переможця конкурсу на посаду.

Про це В'ячеслав Вандрашек повідомив у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я планую і далі боротись за повернення на свою посаду, щоб Театр корифеїв продовжував розвиватися. А що стосується цього рішення, воно здивувало не лише мене, воно здивувало багатьох людей, і юристів, і адвокатів. Тому що у нашій позовній заяві були викладені чітко порушення, які були під час проведення цього конкурсу, по комісії взагалі питань там дуже багато, але чомусь суддя вирішила не брати до уваги ці факти, і прийняла таке рішення», - сказав Вандрашек.

В'ячеслав Вандрашек також говорить, що має намір позиватися знову та має ще одну судову справу.

«Плюс у мене ще паралельно йде ще один суд про моє поновлення в Ленінському суді обов'язково. Я буду битися до останнього, тому відступати немає куди, тільки вперед», - додав він.

Як повідомляло CBN, Кіровоградський окружний адміністративний суд відхилив позов колишнього директора-художнього керівника Театру корифеїв В’ячеслава Вандрашека щодо скасування розпорядження голови Кіровоградської облради про проведення та визначення переможця конкурсу на посаду.

Раніше В’ячеслав Вандрашек подав позов до суду через те, що вважає попередні рішення обласної ради щодо призначення конкурсу на заміщення посади директора-художнього керівника та звільнення його з посади незаконними.