На Кіровоградщині продовжуються пошуки зниклого на Інгульці хлопчика (фото)

Перегляди: 1433

На Кіровоградщині тривають пошуки 10-річного хлопчика, якого разом з товаришем востаннє бачили 20 січня біля водойми у селі Олександрівка Петрівської громади.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До пошуку залучаються рятувальники петрівського підрозділу та фахівці водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, правоохоронці та місцеве населення.

Розшук проводиться на території населених пунктів Петрівської громади та поза їх межами, зокрема у лісосмугах та балках. За час пошуків водолази Кіровоградського гарнізону ДСНС обстежили вже понад тисячу метрів акваторії річки Інгулець вниз за течією. Пошукові роботи продовжуються.

Як повідомляло CBN, 20 січня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на кризі знаходились двоє дітей. 21 січня рятувальники дістали тіло одного з хлопчиків.

[caption id="attachment_178157" align="alignnone" width="640"] Фото: ГУ ДСНС України в Кіровоградській області[/caption]