Прикордонники затримали кропивничанина, який намагався незаконно потрапити до Словаччини (фото)

Перегляди: 3226

В Ужгородському районі на околиці населеного пункту Дубриничі прикордонники виявили кропивничанина, який намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, чоловік не зміг пояснити прикордонникам причину перебування поблизу українсько-словацького кордону, а згодом зізнався у справжніх намірах.

Окрім кропивничанина, правоохоронці затримали ще чотирьох чоловіків. Трьох з них зафіксувала фотопастка, завдяки якій фахівці змогли затримати жителів Івано-Франківщини, Дніпропетровщини та Харківщини у лісистій місцевості.

Ще одного 31-річного жителя Донеччини затримали на пункті пропуску «Малий Березний». Він надав на перевірку пакет підроблених документів про непридатність до військової служби й виключення з військового обліку.

Усіх затриманих притягнули до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Також у діях жителя Донецької області, який використовував підроблені документи, вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Відповідне повідомлення направили Нацполіції.

[caption id="attachment_178111" align="alignnone" width="630"] Фото: Державна прикордонна служба України[/caption]