Суд відхилив позов ексочільника Театру корифеїв щодо рішення Кіровоградської облради

Перегляди: 1056

Кіровоградський окружний адміністративний суд відхилив позов колишнього директора-художнього керівника Театру корифеїв В'ячеслава Вандрашека щодо скасування розпорядження голови Кіровоградської облради про проведення та визначення переможця конкурсу на посаду.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідне рішення суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Ольга Черниш ухвалила на засіданні суду вчора, 7 лютого.

У дописі зазначається, що суд розглянув матеріали справи та постановив, що позивач не подавав документи для участі в конкурсному доборі на посаду директора-художнього керівника театру та не брав участі у цьому конкурсі як кандидат. Тому В'ячеслав Вандрашек не має права на оскарження зазначеного рішення голови Кіровоградської обласної ради, а також на оскарження процедури, окремих етапів та результатів конкурсу, в якому він не брав участі.

Отже, Кіровоградський окружний адміністративний суд вирішив відмовити В'ячеславу Вандрашеку в його позовних вимогах.

Як повідомляло CBN, В'ячеслав Вандрашек минулого року заявив про тиск зі сторони обласної ради. Згодом Кіровоградська облрада оголосила конкурс на посаду директора Театру корифеїв та вийшов наказ про звільнення Вандрашека.

Своєю чергою, В'ячеслав Вандрашек подав позов до суду, який визнав протиправним розпорядження голови Кіровоградської облради про оголошення конкурсу на посаду директора Театру корифеїв.