У Кропивницькому до Дня закоханих влаштували благодійний ярмарок (фоторепортаж)

Перегляди: 1531

Сьогодні, 10 лютого, у Кропивницькому до Дня Святого Валентина влаштували ярмарок, аби зібрати кошти для воїнів добровольчого підрозділу «Фрайкор».

«Сьогодні ми збираємо кошти на підтримку добровольчого підрозділу Фрайкор, який захищає нас на Харківщині. На ярмарку була представлена крафтова продукція, зокрема автентичні страви: вареники, капусняк, чебуреки. Також різні види сирів, ковбас та медової продукції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім того, учасники мали можливість придбати різні крафтові алкогольні напої. Ще також були крафтовики, які виготовляли прикраси, мило й іншу продукцію», - розповів CBN співорганізатор заходу Дмитро Смельняк.

Дмитро Смельняк зазначив, що для відвідувачів заходу підготували й музичні виступи, а також низку тематичної продукції до Дня Святого Валентина.

Довідково: «Фрайкор» - добровольчий підрозділ, сформований у 2017 році. У лютому 2022 року підрозділ разом з іншими формуваннями ЗСУ прийняв бій в Харкові та вибив російських військових з приміщення школи № 134. Згодом учасники підрозділу брали участь в боях й за інші населені пункти Харківщини: села Мала Рогань, Сороківка, Перемога і Веселе.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.