У Світловодській громаді попрощались із загиблим воїном (фото)

Перегляди: 3308

Сьогодні, 10 лютого, у селищі Власівка Світловодської громади попрощались з Сергієм Репетієм, який загинув на війні з росією.

Про це повідомляє Світловодська громада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Сергій 23 серпня 1980 року в місті Світловодськ. З батьками та сестрою проживав у селищі Власівка, закінчив дев’ять класів у школі №8. Згодом вступив до професійно-технічного училища № 5 міста Кременчука на електрозварника.

Після навчання проходив військову службу, де отримав звання молодшого сержанта повітряно-десантних військ. Згодом Сергій працював у ТОВ “Світловодське Кар’єроуправління” електрозварником.

У 2014 пішов захищати Батьківщину, з перших днів був на захисті прикордонних територій. З АТО повернувся, отримавши звання сержанта у 2016 році.

Сергій знову став на захист України 14 жовтня 2022 року. Отримав звання командира бойової машини, командира відділення механізованого відділення.

Як повідомляло CBN, Сергій загинув 3 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області.

[caption id="attachment_178324" align="alignnone" width="640"] Фото: Світловодська громада[/caption]