У Знам'янській громаді зустріли воїна, який повернувся в Україну з російського полону (фото)

Перегляди: 2506

У Знам'янській громаді зустріли сержанта Віктора Черемиса, який 3 січня 2024 року повернувся в Україну з російського полону.

Про це повідомляє Знам'янська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 27 лютого 2022 року Віктор боронив Україну, але 9 березня 2022 року з ним втратили зв'язок. Як зазначає Знам'янська міська рада, саме в той день колона українських військових потрапила в засідку противника в районі населеного пункту Октябрське Донецької області.

Віктора довгий час вважали зниклим безвісти. Згодом родина отримала звістку, що військовослужбовець живий, але знаходиться в полоні російських загарбників. Після майже двох років Віктора внесли в список на обмін.

Зустріли Віктора у Знам'янці рідні, небайдужі жителі громади та представники місцевої влади.

Як повідомляло CBN, 3 січня відбувся найбільший за час повномасштабного вторгнення обмін військовополоненими, серед яких також були й воїни з Кіровоградщини: Євген Сироєшкін з Олександрійської громади, Валентин Кротенко з Новоукраїнської громади, Владислав Задорін з міста Благовіщенське, Олексій Передатко з міста Кропивницький та Володимир Воробйов з Онуфріївської громади.

[caption id="attachment_178311" align="alignnone" width="640"] Фото: Знам'янська міська рада[/caption]