На війні з росією загинув воїн зі Світловодська

Перегляди: 4962

На російсько-українській війні загинув воїн Олександр Ковальов з міста Світловодськ.

Про це повідомила Світловодська міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Михайлович народився 25 січня 1980 року у місті Світловодськ. Навчався в загальноосвітній школі № 5, закінчив Полтавську сільськогосподарську академію, після навчання працював консультантом у магазині «Апельсин» та «Домовий».

З перших днів брав участь у Революції гідності, після чого поїхав захищати Батьківщину на Одеському напрямку в складі бригади спеціального призначення «Азов», служив до середини 2019 року.

23 лютого 2022 року Олександр поїхав на заробітки до Польщі, а вже 24 лютого 2022 року, дізнавшись про повномасштабну війну, захисник відразу вирушив додому. 25 лютого 2022 року Олександр поїхав захищати країну, служив у Добровольчому українському корпусі (ДУК) — 67-ма окрема бригада.

Старший лейтенант Олександр Ковальов був командиром стрілецького взводу.

Загинув Олександр 10 лютого 2024 року в бою поблизу населеного пункту Первомайське, Донецької області.

Прощання з Олександром Ковальовим відбудеться 15-го лютого: розпочнеться церемонія прощання о 9:30 біля будинку захисника по вул. Незалежності (Котовського) буд. 16; о 10:00 чин похорону на центральній площі міста.