У Світловодську попрощаються з рятувальником, який загинув під час гасіння пожежі

Перегляди: 1188

У Світловодській громаді проведуть в останню путь Віктора Діденка, який загинув під час гасіння масштабної пожежі у Власівці.

Про це повідомила Світловодська міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вранці 15-го лютого, ліквідовуючи наслідки масштабної пожежі на території селища Власівка на заводі «Королівський смак» загинув 29-річний рятувальник Віктор Діденко, - начальник караулу 17 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області капітан служби цивільного захисту.

Віктор народився 4 серпня 1994 року в місті Світловодськ. У 2012 році закінчив школу. З 2012 року по 2016 рік навчався в Черкаській академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля за фахом «Пожежна безпека».

У 2016 році почав працювати на посаді інспектора у ДСНС України у Кіровоградській області. З 2017 по 2019 проходив службу на посаді інспектора підрозділу ДСНС України у Дніпропетровській області. З 2019 року по теперішній час проходив службу на посаді начальника караулу.

Віктор Сергійович на пожежах працював впевнено, сміливо, рішуче, в екстремальних умовах приймав точні рішення. Під його керівництвом підлеглий особовий склад караулу діяв злагоджено та швидко, в результаті чого вдавалось максимально швидко локалізувати пожежу, а згодом ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій.

Залучався до гасіння пожеж на території Зони відчуження, ліквідації пожеж внаслідок ракетних обстрілів під час воєнного стану. Брав активну участь в спортивному житі підрозділу. Навчав дітей та молодь міста змішаним бойовим мистецтвам.

У Віктора залишились батько, мати, сестра та кохана.

Поховають рятувальника у Світловодську, на місцевому кладовищі, у суботу, 17 лютого 2024 року. Прощання розпочнеться о 10:00 на центральній площі міста.