Воїн ЗСУ представив виставку гончарних виробів у Кропивницькому (фоторепортаж)

Перегляди: 1594

У Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї гончар Олександр Черевченко представив виставку своїх гончарних виробів.

Сьогодні, 16 лютого, до Дня єднання воїн ЗСУ, художник-кераміст Олександр Черевиченко «Бібліотекар» презентував виставку своїх гончарних виробів «У пошуках гармонії».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр повідомив CBN, що у виставці зібрані його художні вироби, створені до повномасштабного вторгнення. Гончарством Олександр займається понад 5 років.

До лав захисників України він став з перших днів повномасштабного вторгнення, виконував завдання на Миколаївському та Херсонському напрямку, в тому числі на лівобережжі Херсонщини.

«Вчора привіз глину з Донеччини, я її спробував, суперова глина, дуже гарна в роботі, я за ці два роки вперше сів за гончарне коло. Вже три контузії, поранення, це все діє, це все капає, оці всі прильоти, нерви, переїзди... Сів учора за гончарне коло, ну десь років десять скинув», - розповів Олександр.

На виставці представлено декілька десятків виробів, їх можна побачити в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї, за адресою: вул. Театральна, 40.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.