У Світловодську провели в останню путь рятувальника, загиблого під час гасіння пожежі (фото)

Перегляди: 1041

У Світловодську провели в останню путь рятувальника, який загинув під час гасіння пожежі на підприємстві у Власівці.

Про це повідомила Світловодська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учора, 17 лютого, на центральній площі міста відбулось прощання із загиблим начальником караулу 17 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України - Віктором Діденком.

Аби віддати останню шану загиблому Герою на центральній площі міста зібрались рідні, друзі, знайомі та колеги Віктора. Батьки залишились без сина, сестра без брата, а великий колектив рятувальників втратив надійного колегу та незамінного професіонала своєї справи.

Як повідомляло CBN, вранці 15-го лютого, ліквідовуючи наслідки масштабної пожежі на території селища Власівка на заводі «Королівський смак» загинув 29-річний рятувальник Віктор Діденко, – начальник караулу 17 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області капітан служби цивільного захисту.