У Світловодську пройшов турнір з боксу пам’яті загиблих захисників та захисниць України (фото)

Перегляди: 726

Минулого тижня проходив чемпіонат області з боксу провели серед юніорів 2008-2009 років народження присвячений пам’яті загиблих захисників та захисниць України.

Про це повідомила Світловодська міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всього у змаганнях брали участь близько 200 учасників.

П'ять команд з Кропивницького, чотири зі Світловодська, по дві - з Кременчука, Олександрії та Долинської. По одній з Полтави, Знам'янки, Пантаївки, Новоукраїнки, Олександрівки, Попельнастого та Павлиша.

Організатором змагань був тренер Світловодської команди та керівник ГО “Федерація силових видів спорту Легіон” Євген Чабаненко.

Троє боксерів зі Світловодська, які зайняли перші місця у своїй ваговій категорії, виборюватимуть першість на державному рівні: Олександр Комар(ГО “ФСВС Легіон”), Данило Лобода (ГО “ФСВС Легіон”), Артем Пастушенко (КДЮСШ №1).

На захід завітали бійці 31-го добровольчого формування територіальної оборони міста Києва разом з заступником командира Олександром Гуцоляком.

Також, як повідомила Кіровоградська ОВА, на чемпіонаті області десять золотих нагород здобули боксери з Кропивницького: Богдан Прозоров, Олексій Колбая, Максим Різніченко, Артем Картамиш, Святослав Ткаченко, Матвій Ланецький, Антон Салов, Тігран Калашніков, Едуард Демешкін та Ярослав Погорілий.