У Кропивницькому судитимуть водія, який на смерть збив жінку на Новомиколаївці (фото)

Перегляди: 608

Водію, який 31 грудня 2023 року у Кропивницькому насмерть збив жінку на пішоходному переході вулиці Короленка, загрожує до 8 років увʼязнення.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ДТП трапилася 31 грудня 2023 року по вулиці Короленка. Під колесами автомобіля загинула молода жінка, яка переходила дорогу по «зебрі». Досудове розслідування кримінального провадження завершили.

За даними слідства, 28-річний обвинувачений, керуючи автомобілем Volkswagen Touareg, грубо порушив правила дорожнього руху. Водій рухався по місту з перевищенням дозволеної швидкості та збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

27-річна жінка загинула на місці. Удар був такої сили, що тіло потерпілої відкинуло більш як на 50 метрів від місця зіткнення.

Наразі водій перебуває під вартою. Йому загрожує до 8 років увʼязнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляло CBN, 31 грудня 2023 року, у Кропивницькому на розі вулиць Короленка та Юрія Липи (Бєлінського ) водій легковика на смерть збив жінку.

[caption id="attachment_179123" align="alignnone" width="640"] Фото: Кіровоградська обласна прокуратура[/caption]