На Кіровоградщині розірвали договір на розроблення документації щодо реконструкції аеродрому

Перегляди: 8890

На Кіровоградщині розірвали договір на закупівлю робіт з розроблення техніко-економічного обґрунтування за об'єктом Реконструкція аеродромного комплексу міжнародного аеропорту «Кропивницький».

Про це під час брифінгу у Кіровоградській ОВА повідомив голова робочої групи «Прозорість та підзвітність» у Кіровоградській області, перший заступник начальника ОВА Павло Конопко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомив голова робочої групи, на Кіровоградщині розірвали договір на закупівлю робіт з розроблення техніко-економічного обґрунтування за об'єктом Реконструкція аеродромного комплексу міжнародного аеропорту «Кропивницький», укладеним між комунальним підприємством «Міжнародний аеропорт "Кропивницький"» та інжиніринговою компанією «Автомагістраль» на майже 23 мільйони гривень.

«Наразі робочою групою "Прозорість та підзвітність" досліджено параметри цього договору, перспективи його реалізації і наведено такий програмний продукт як Державну стратегію економічного розвитку до 2035 року, Національну стратегію розвитку транспортної політики в Україні до 2035 року, де міжнародний аеропорт Кропивницький не був виділений як пріоритет», - сказав посадовець.

За підсумками роботи дійшли висновку, що з урахуванням воєнного стану з та безпекової складової така робота унеможливлюється, підсумував Павло Конопко. Договір розірвали в односторонньому порядку.