У Кропивницькому районі вантажівка застрягла на 12 днів у ґрунті (відео)

Перегляди: 1994

Водій вантажівки на Кіровоградщині з’їхав з траси на дорогу місцевого значення за три кілометри від WIM-комплексу і застряг, витягнути вдалося на 12-й день.

Про це повідомляє Уктрансбезпека у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інцидент стався ще 9 лютого в районі села Макове Кропивницького району, Кіровоградської області. За три кілометри до WIM-комплексу, водій DAF, що належить фізичній особі-підприємцю, звернув на дорогу місцевого значення, де застряг у ґрунті. Як зазначається, витягнути вантажівку вдалося лише на 12-й день із залученням спец-техніки ДСНС.

Перша спроба працівників ДСНС у Кіровоградській області витягнути транспортний засіб разом з вантажем успіху не мала. Лише 20 лютого двом оперативно-рятувальним машинам ДСНС вдалося відбуксирувати вантажівку до автомобільної дороги.

Працівники Відділу державного нагляду у Кіровоградській області склали на перевізника акт за проїзд дорогою місцевого значення із перевищенням габаритно-вагових норм.

Відповідно до товаро-транспортної накладної, даний транспортний засіб перевозив 42 т вантажу, що на 75% перевищує норму для дороги місцевого значення — 24 т. Маневр водія, який вирішив об'їхати WIM-комплекс, обійдеться перевізнику у 51 тис. грн штрафу та додаткові витрати на буксирування вантажівки.

Відео у нашому телеграм-каналі: