У Кропивницькому відбулось покладання квітів приурочене до других роковин повномасштабного вторгнення рф (фоторепортаж)

Перегляди: 1368

Сьогодні, 24 лютого, на Фортечних валах у Кропивницькому пройшов захід урочистого покладання квітів приурочений до других роковин повномасштабного вторгнення рф.

24 лютого 2022 року залишиться в пам'яті українців назавжди, цього дня росіяни почали повномасштабний наступ на Україну.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Військовій кампанії передувало тривале нарощування російських військ вздовж кордону України з росією та білоруссю, окупація Криму, захоплення та визнання органами влади рф 21 лютого 2022 року терористичних утворень на території України — так званих «ДНР» та «ЛНР» — як державних утворень.

Завдяки героїчному спротиву збройних сил України та сил самооборони вже в перші дні вторгнення російська армія зазнала значних втрат, та повністю розбила об український спротив свої амбіції захопити Україну за три дні.

Хвилиною мовчання, як і щодня, сьогодні вшанували подвиг всіх, хто загинув у російсько-українській війні.

Вшанування полеглих також відбулося на Алеях почесних воїнських поховань на Далекосхідному кладовищі та Рівнянському цвинтарі

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.