У Кропивницькому правоохоронці викрили наркозбувачів з «товаром» на 5 млн грн (фото)

Перегляди: 909

Правоохоронці в обласному центрі викрили групу злочинців та вилучили 25 кг психотропів на близько 5 млн грн.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці отримали інформацію про причетність до злочинної діяльності трьох мешканців обласного центру, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.

В межах слідства провели низку обшуків та вилучили близько 25 кг психотропної речовини PVP, ємності з різними хімічними речовинами, каністри з-під прекурсорів, банківські карти та чорнові записи.

Небезпечний психотроп збували по всій території України. «Товар» пакували у пакети з-під кави та відправляли замовникам поштовим зв’язком.

Останніх знаходили на закритих телеграм чатах з продажу наркотичних засобів. Кошти, отримані від реалізації наркотиків фігуранти використовували на власні потреби, а також на закупівлю прекурсорів та утримання «лабораторії».

Зловмисникам повідомили про підозру за ч. ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо накладення арешту на вилучене, а також майно підозрюваних.

Викриття злочинної діяльності здійснювалося спільно з ГУНП області за оперативного супроводження співробітників УСР.