У Кропивницькому відбулось 19 засідання IX сесії міської ради (фоторепортаж)

Перегляди: 1541

Сьогодні, 27 лютого, в обласному центрі відбулось 19-те засідання IX сесії Кропивницької міської ради VIII скликання.

На порядку денному розглядали 31 загальне та 71 земельне питання, серед них внесення змін до рішення Кропивницької міської ради від 19 грудня 2023 року № 1761 «Про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2024 рік», під час якого, зокрема, ухвалили зміни до бюджету громади, які передбачають спрямування 100 млн грн для армії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ухвалили проєкт рішення про перейменування вулиць, провулків, тупиків, проїзду - 43 топоніми Кропивницької громади перейменують.

Також під час засідання заслухали інформацію керівника Кропивницької окружної прокуратури Кіровоградської області про результати діяльності на території міста Кропивницького за 2023 рік - злочинність в області торік зросла на понад 18%.

Також депутати проголосували за передачу Управлінню Кропивницької єпархії православної церкви України у користування земельної ділянки по вул. Павла Сніцара (парк імені Крючкова).

У Кропивницькому розроблятимуть Стратегію розвитку міської територіальної громади на період до 2030 року. Стратегія - це концептуальний документ, що містить бачення майбутнього громади та визначає стратегічні, оперативні цілі та завдання для її сталого розвитку.

Також розглянули низку інших питань порядку денного.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.