В апеляції скасували рішення суду щодо неправомірності звільнення ексголови облради Сергія Шульги

Перегляди: 1198

Апеляційний суд скасував попереднє рішення в справі за позовом ексголови Сергія Шульги до Кіровоградської обласної ради щодо його неправомірного звільнення.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Третій апеляційний адміністративний суд (м. Дніпро) сьогодні, 27 лютого скасував рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду від 20 листопада 2023 року в справі за позовом ексголови Сергія Шульги до Кіровоградської обласної ради щодо його неправомірного звільнення.

Рішення вступає в законну силу з моменту його прийняття.

Як повідомляло CBN, 25 квітня 2023 року на позачерговій 16-й сесії депутати обласної ради проголосували за звільнення голови обласної ради Сергія Шульги – рішення підтримали 39 депутатів з 41, які брали участь у голосуванні.

Сергій Шульга позивався до суду щодо неправомірності таких дій. 20 листопада 2023 року у Кропивницькому в окружному адміністративному суді розглядали справу Сергія Шульги та постановили поновити його на посаді голови Кіровоградської обласної ради.