Виробник масла заявив, що продавав продукцію належної якості навчальним закладам Кропивницького

Перегляди: 2633

Хмельницька маслосирбаза заявила, що продавала масло належної якості навчальним закладам Кропивницького.

Представники Хмельницької маслосирбази не погодились зі звинуваченнями у постачанні масла неналежної якості навчальним закладам Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомив CBN директор підприємства Сергій Сакін.

«Дуже прикро, що наш завод став заручником ситуації, коли Національна поліція має претензії до одного з наших оптових покупців, компанії ТОВ «ОПТТОРГ-К». Ми заявляємо, що в жодному разі ми не погоджуємося зі звинуваченнями у постачанні продукції неналежної якості, а саме “спредів замість масла”. Таке твердження немає нічого спільного з дійсністю, і шкодить нашій діловій репутації. 

На підтвердження правоти наших слів ми публікуємо результати експертизи партії продукції, яка раніше була відвантажена для постачальника, до якого сьогодні має претензії Національна поліція. Це результати експертизи від державної лабораторії Держпродспоживслужби та ДП «Хмельницькстандартметрологія»», - повідомив Сергій Сакін.

Зі слів директора, в результаті обох експертиз, проведених на замовлення Хмельницької маслосирбази, показали повну відповідність продукції стандартам ДСТУ та відсутність пальмової олії в зазначеній партії товару.

Сергій Сакін додав: «Ми відповідально заявляємо, що інформація, озвучена в суді Кропивницького представником прокуратури щодо діяльності нашого підприємства, а також пізніше опублікована у ЗМІ, є наклепом для нашого виробника. У зв'язку із чим ми будемо позиватися про захист честі та ділової репутації до прокуратури.

Ми готові надати всі необхідні підтвердження, результати внутрішньої та незалежної експертиз продукції Хмельницької маслосирбази Національній поліції, прокуратурі, суду, представникам ЗМІ. І готові до повторних незалежних експертиз поставленої продукції».

Як повідомяло CBN, прокурори повідомили про підозру директору підприємства, яке здійснювало поставку спреда замість масла до навчальних закладів обласного центру.

[gallery type="rectangular" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="179612,179613,179614,179615,179616,179617,179618,179619,179620"]