У трьох громадах Кіровоградщини попрощаються із військовослужбовцями (фото)

Перегляди: 1886

У Гайворонській та Мар'янівській громаді повідомили про загиблих воїнів, також зупинилось серце захисника з Петрівської громади.

На війні з росією загинув старший солдат Сергій Івасик з міста Гайворон, про це повідомила Гайворонська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Народився Сергій 26 червня 1995 року в місті Гайворон. З 2001 по 2010 роки він відвідував місцеву ЗОШ №1, після закінчення якої продовжив навчання в СПТУ-35. Там він отримав професію будівельника.

У 2014 році пішов на контрактну службу, де прослужив 4 роки. До початку повномасштабного вторгнення працював за кордоном.

З початком повномасштабного вторгнення Сергій добровольцем вирушив захищати державу. Служив у складі 7-го окремого полку зв'язку в місті Біляєвка.

З 26 вересня 2023 року його відправили на Лимано-Куп'янський напрямок у складі 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Загинув стрілець 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка 22 лютого 2024 року внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Лиман Перший, Куп'янського району, Харківської області.

19 лютого загинув військовослужбовець Сергій Григоращенко з Мар'янівської громади, про це йдеться на сторінці громади у Фейсбуці.

Від гострої серцевої недостатності помер військовослужбовець Олег Протасов, житель села Богданівка Петрівської громади.

Олег народився 7 липня 1988 року в селі Богданівка.

Після закінчення школи разом з татом працював підсобним робітником на різних будівельних підприємствах України.

16 червня 2023 року Олега Протасова мобілізували до лав Збройних сил України.

В листопаді 2023 року воїн отримав важку контузію, лікувався в Київському медичному закладі.

Помер 26 лютого від гострої серцевої недостатності.

[caption id="attachment_179766" align="alignnone" width="512"] Сергій Григоращенко[/caption]

[caption id="attachment_179765" align="alignnone" width="526"] Олег Протасов[/caption]

[caption id="attachment_179764" align="alignnone" width="600"] Сергій Івасик[/caption]