В Олександрійській громаді розпочались громадські обговорення щодо перейменування вулиць

Перегляди: 698

Від сьогодні, 4 березня, в Олександрійській громаді розпочались громадські обговорення щодо перейменування 40 вулиць та провулків.

Про це повідомляє Олександрійська міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Триватимуть обговорення до 2 квітня. Подати свою пропозицію можна двома шляхами:

– через електронні консультації: заповнення гугл-форми за посиланням.

– через подання письмових пропозицій або зауважень до відділу внутрішньої політики міської ради (м. Олександрія, просп. Соборний, 59, каб. 412) чи на поштову адресу: м. Олександрія, просп. Соборний, 59.

Пропозиції жителів Олександрійської громади, охочих долучитися до громадського обговорення, слід подавати із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, адреси та контактного номера телефону. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцеперебування. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Отримані пропозиції обговорять на засіданні міської комісії з питань топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, за його результатами якого будуть прийняті відповідні рішення.

Олександрійська міська рада протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій узагальнить їх та підготує звіт. Пропозиції та зауваження, отримані в ході проведення громадського обговорення, згодом оприлюднять на сайті міської ради.

Ознайомитись зі списком вулиць, які планують перейменувати, можна за посиланням.