Вулиці на честь загиблих воїнів планують перейменувати у Долинській громаді

Перегляди: 1377

У Долинській громаді планують перейменувати вулиці на честь Максима Хоміча, Сергія Завірюхи та Дем’яна Стафікопуло - воїнів, які загинули на війні з росією.

Про це повідомляє Долинська міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідне питання винесе топонімічна комісія на розгляд депутатів Долинської міськради під час сесії.

Вулицю Молодіжну в селі Маловодяне планують перейменувати на честь Максима Хоміча. Військовий загинув 20 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання.

[caption id="attachment_180273" align="alignnone" width="640"] Максим Хоміч[/caption]

Вулицю 8-го Березня в Долинській планують перейменувати на честь Сергія Завірюхи. Як повідомляло CBN, військовий загинув 14 березня 2022 року під час виконання бойового завдання.

[caption id="attachment_159515" align="alignnone" width="640"] Сергій Завірюха[/caption]

Також в Долинській вулицю Макаренка планують перейменувати на честь Дем’яна Стафікопуло. Як повідомляло CBN, загинув 3 листопада 2023 року внаслідок ракетного удару. З 2015 року служив у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

[caption id="attachment_170501" align="alignnone" width="640"] Дем’ян Стафікопуло[/caption]

Окрім того, топонімічна комісія підтримала ініцативу жителів села Першотравневе щодо закладання Алеї Слави та встановлення пам’ятного меморіалу на честь загиблих воїнів.