Уродженець Кіровоградщини намагався незаконно потрапити до Румунії (фото)

Перегляди: 853

Прикордонники біля Тиси затримали уродженця Кіровоградщини, який незаконно намагався перетнути кордон та потрапити до Румунії.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Разом з жителем Кіровоградщини прикордонники затримали ще двох чоловіків з Київської та Харківської областей. Киянин на підході до річки травмувався, коли намагався перелізти паркан. Військовослужбовці Держприкордонслужби надали йому допомогу та доставили в лікарню, де йому діагностували закритий перелом п’яткової кістки зі зміщенням.

Окрім того, прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону також поблизу Тиси виявили сімох чоловіків, які намагались втікти. П’ятеро з них стрибнули у воду. Зрозумівши наскільки глибока та стрімка річка, троє одразу повернулися і спробували сховатися у чагарниках. Двох інших довелось рятувати прикордонникам. Ще двох знайшли за допомогою безпілотника.

Затриманими виявились жителі Тернопільщини, Сумщини, Харківщини, Рівненщини та Київщини. Чоловіки зізналися, що скористалися послугами переправників, яким кожен із них мав заплатити від 4 до 8,5 тисяч доларів США.

Стосовно усіх затриманих порушників прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Правову оцінку їхнім діям надаватиме суд.

[caption id="attachment_180333" align="alignnone" width="640"] Фото: Державна прикордонна служба[/caption]