Медзакладу Гайворонської громади партію гумдопомоги передали «Лікарі без кордонів» (фото)

Перегляди: 822

Міжнародна неурядова організація «Лікарі без кордонів/ Médecins Sans Frontières» (MSF) передала чергову партію гуманітарної допомоги КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Про це повідомила Гайворонська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міжнародна неурядова організація «Лікарі без кордонів/ Médecins Sans Frontières» (MSF) з перших днів повномасштабної війни в Україні надає значну допомогу нашій громаді. Цими днями MSF передала чергову партію гуманітарної допомоги КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Допомога включає генератор, який буде використовуватися для забезпечення безперебійної роботи закладу та широкий спектр медикаментів: антибіотики дитячі та дорослі; гіпотензивні препарати; марлеві серветки, бинти; жарознижувальні дорослі та дитячі (сиропи, таблетки); препарати для шлунково-кишкового тракту; шприци, глюкометри, рукавички, медичні маски та інше.

Як зазначається, така підтримка надзвичайно цінна, адже вона допомагає забезпечувати медичних працівників необхідними матеріалами та медикаментами для надання якісної медичної допомоги населенню.