Тварин, яких вигулюють поблизу Ковалівського парку, вакцинують проти сказу

Перегляди: 482

Завтра домашні тварини, яких вигулюють поблизу Ковалівського парку, можуть отримати безоплатне щеплення проти сказу.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вакцинуватимуть тварин з 11:00 за адресою: вул.Театральна біля приміщення театру імені Марка Кропивницького. Фахівці Кропивницької районної державної лікарні ветеринарної медицини чекатимуть на всіх охочих отримати щеплення біля автомобіля з позначками «Ветеринарна медицина».

Як зазначається, тварини отримають щеплення вакциною вітчизняного виробництва «Рабістар РЕД» безоплатно. Якщо у тварини є ветеринарний паспорт, то слід його взяти - фахівці поставлять відмітку про вакцинацію.

Держпродспоживслужба закликає мешканців мікрорайону та власників тварин, які вигулюють домашніх улюбленців поблизу парку, пройти вакцинацію, аби вберегти тварин, себе та інших від смертельного захворювання.

Як повідомляло CBN, 6 березня в соціальних мережах з’явилась інформація про перебування в парку «Ковалівський» у Кропивницькому лисиці, яка має нездоровий стан. Згодом лисиця померла - у неї виявили сказ.