Нелегала з Молдови видворили з Кіровоградщини

Перегляди: 1008

Міграційники видворили з Кіровоградщини нелегала з Республіки Молдова, який впродовж тривалого часу ухилявся від виїзду з України.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

25 річний іноземець приїхав в Україну в 2015 році, перебував у Кіровоградській області. Після завершення безвізового строку перебування чоловік не виїхав. У серпні 2023 року неврегульованого мігранта виявили у Гайвороні та прийняли рішення видворити його, проте нелегал змінив місце проживання - переїхавши до іншої області.

Міграційники прийняли рішення примусово його видворити. Окрім того, його притягнули до адміністративної відповідальності та оштрафували на 5 тис. 100 грн.

Аби видворити іноземця працівники Міграційної служби отримали у Посольстві Республіки Молдова в Україні посвідчення особи на повернення, оскільки термін дії його закордонного паспорта закінчився.

Зрештою чоловіка доправили до Пункту пропуску «Могилів-Подільський». Найближчі 5 років йому заборонили повертатись в Україну.