Судитимуть підрядника, який заволодів майже 900 тис. грн на ремонті Світловодської лікарні

Перегляди: 1611

Підрядник, якого підозрюють у привласненні 873 тис. грн з держбюджету під час ремонту Світловодської центральної районної лікарні, постане перед судом.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувачувальний акт стосовно керівника товариства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч.5 ст.191, ч.1 ст.366 КК України).

Як повідомляло CBN, у 2020 році Кіровоградська ОДА та директор товариства уклали договір на реконструкцію приймального відділення Світловодської центральної районної лікарні.

Однак, бюджетні кошти підрядник присвоїв, а до офіційних документів вніс вартість робіт, які не виконав. У результаті заволодів 873 тис. гривень, спричинивши збитки державі.

Наразі обвинуваченому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.