Асоціація «Громадські ініціативи» презентувала результати моніторингу діяльності депутатів Кропивницької міськради 

Перегляди: 166
Фото: Ігор Філіпенко, CBN

КА «Громадські ініціативи» у співпраці з Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» в межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» розповіли, хто з депутатів найкраще виконував свої обов'язки. 
 
Про це повідомила очільниця КА «Громадські ініціативи» Любов Лук'янцева під час пресконференції в CBN 28 травня.

«Продовження моніторингу залежить від нашого координатора Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України», зараз ми підбиваємо підсумки третього року, звичайно, що ще є два роки каденції, тому хотілося би, щоб кампанія продовжувалась, щоб мати більш об'єктивну картину, і це тримає депутатів в тонусі», - розповіла Любов Лук'янцева.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

2024_05_28_9999_84_05_28_2024 

Також Любов Лук'янцева розповіла, що депутати не завжди допускали студентів, які брали участь у моніторингу, до їхніх приймалень, що негативно вплинуло на комунікацію, та враження студентів про спілкування з депутатами. 

Згідно з дослідженням, переважно депутати дотримуються своїх зобов'язань, а саме: оприлюднюють біографічні дані, проводять прийоми, близько половини депутатів проводять комунікацію в соцмережах та близько третини депутатів належним чином відвідують сесії міської ради.

_Обʼєктивні_показники_1

За середніми оцінками об'єктивних показників перше місце посіли депутати партії Слуга народу, друге місце поділили ЄС та Рідне місто, на останньому місці - депутати від партії Наш Край. Єдиною депутаткою, яка отримала найвищу оцінку у 5 балів за об'єктивними показниками стала депутатка від Слуги народу - Анна Зарічна. 

file- Середні оцінки

Оцінку в 1 бал отримали: Анатолій Ларін, Максим Линченко, Анна Ніжнікова, Людмила Згривець, Дмитро Овчінніков та Олександр Чибітько. 

file- лідери

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням

За постійними оновленнями кампанії можна слідкувати: 
На вебплатформі Атестація депутатів місцевих рад 
У соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»