Атмосфера МИР2.0 у Кропивницькому не працюватиме цього сезону через реконструкцію

Перегляди: 665
Фото: фейсбук сторінка Катерини Колтунової

У Кропивницькому простір Атмосфера МИР2.0 не розпочне свою роботу цього сезону через реконструкцію.

Про це повідомила заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина Колтунова у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Приміщення по Великій Перспективній, 19 іде на реконструкцію, адже у нього новий приватний власник, який придбав це приміщення, тому що зацікавився тією концепцією, яку створили ми з командою Krop:hub Кропивницький і друзями, де самовіддано та безоплатно 3 роки працювали, вкладаючи сили, щоб зберегти душу та ідею розумного дозвілля, культурного просвітництва, національної ідентичності, волонтерства та благодійної складової, взаємодопомоги на найяскравішому майданчику міста. Мабуть, так повертається добро, і чудово, що є люди, які в найскладніший час розуміють, що важливо розвивати культуру і простори єднання», - йдеться у повідомленні.

Над інтерʼєром простору працюватиме архітектурне бюро Balbek bureau.

Спільно з новим власником та приватним інвестором з Покровська Олександром Сировим в оновленому інтерʼєрі команда МИР2.0 розвиватиме ідеологічну складову та допомагати людям знайти опори якісного культурного відпочинку, навчання, роботи та відновлення.

Атмосфера МИР2.0 працює у Кропивницькому з літа 2021 року. Простір розташований біля приміщення колишнього кінотеатру, там є літній майданчик, де влаштовують концерти, вистави, ярмарки та майстеркласи. Площа літнього майданчика – 400 квадратних метрів.