Благодійники передали дитячому реабілітаційному центру в Кропивницькому медичне обладнання (фото)

Перегляди: 36
Фото: Кіровоградська обласна рада

Благодійний фонд «Медицина Херсонщини» спільно з Кіровоградською облрадою передав до Кіровоградського обласного центру медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям (колишній обласний «Будинок дитини») медичне та реабілітаційне обладнання.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заклад отримав від благодійного фонду апарат ультразвукової діагностики, засоби для реабілітації (тренажери, ролатори, візочки, ходунки), приліжкові туалети, матраци проти пролежнів, засоби гігієни і догляду за хворими. УЗД-апарат та інше медичне обладнання надали волонтери з Німеччини Маркус та Ірина Пфейл, з якими БФ «Медицина Херсонщини» співпрацюють з осені 2024 року. 

В обласному центрі медичної реабілітації та паліативної допомоги цілодобово доглядають близько двадцяти дітей віком до п’яти років. 53 вихованці закладу з літа 2022 року перебувають в евакуації в Австрії. Крім цього, при центрі функціонує денний стаціонар, де реабілітацію проходять восьмеро маленьких пацієнтів.

Також нещодавно благодійний фонд «Медицина Херсонщини» передав Кіровоградській обласній лікарні багатофункціональні ліжка з матрацами, медичний одяг, різноманітні медичні системи, засоби гігієни та інші необхідні речі.

2 (1) 3 (2) 4 (1) 5