Через знеструмлення внаслідок обстрілу на Кіровоградщині обмежили водопостачання

Перегляди: 443

Через знеструмлення внаслідок обстрілу в Світловодську, Олександрії, Знам'янці та Кропивницькому обмежили водопостачання.

Про це повідомила ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основні об’єкти ОКВП «Дніпро-Кіровоград» знеструмлені з 5 годині ранку. О 9 ранку зупинили насосну станцію, яка резервною лінією за допомогою генератора забезпечувала водою Світловодськ. 

Олександрія і Знам’янка отримують воду з резервуарів, протягом дня можливе зменшення тиску. 

Також о 9 ранку зупинили насосні станції у Кропивницькому. У такий спосіб зберігають воду в резервуарах та у мережі обласного центру, щоб після того, як енергетики завершать відновлення пошкодженої російською ракетою лінії електропередач і підключать об’єкти до енергопостачання, не довелося тривалий час чекати заповнення резервуарів і мереж водою, а чимшвидше подати її абонентам.

Як повідомляло CBN, учора, 8 травня, через російський обстріл в містах Олександрія, Знам’янка та Кропивницький був знижений тиск у водопроводі, що унеможливило подачу води на верхні поверхи житлових будинків.